fb ig tw

Beca

Decisió del jurat de la III Beca Fragments

María Bleda, María Santoyo i Biel Aliño

Places: -

Data: 29.03.19

Horari: -

Preu: -

Localització: MuVIM

Requisits: -

Enguany s’ha convocat la III Beca Fragments per a la producció d’un assaig fotogràfic sobre la història contemporània de la Comunitat Valenciana. Amb aquest motiu, la Unió de Periodistes Valencians ha reunit un jurat format per professionals destacats de la disciplina que elaboraran la decisió en què es triarà la proposta guanyadora d’aquesta edició.

La decisió del jurat amb la proposta guanyadora es farà pública durant la primera setmana d’abril.

Per a aquesta edició, contem amb la col•laboració de María Bleda i María Santoyo. María Bleda forma, junt a José María Rosa, la formació fotogràfica Bleda i Rosa, que s’han consolidat com una de les referències més destacades de la fotografia espanyola contemporània. El nucli fonamental del seu treball és la representació del territori, amb el qual miren de ressaltar l’encreuament complex de cultures i temps que el conformen.

Per la seua part, María Santoyo és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat Complutense de Madrid, investigadora i professora especialista en història de la fotografia i anàlisi de la imatge. Santoyo acumula divuit anys d’experiència en el sector cultural i més de catorze dedicats a la direcció i gestió de projectes expositius i la docència especialitzada, activitats que desenvolupa de manera independent des de l’any 2014. Actualment compagina el comissariat d’exposicions amb la direcció del Màster Internacional de Fotografia de l’escola EFTI, càrrec que ocupa des de 2017.

closeinline
Facebook Instagram Twitter