fb ig tw

Taller monogràfic

Taller de projectes i edició.

Cristóbal Hara

Places: 15

Data: 30.03.19-31.03.19

Horari: Dissabte de 10 h a 19 h. Diumenge de 10 h a 14 h

Preu: 60€

Localització: Saló d’actes - MuVIM

Requisits: La inscripció es realitzarà a través d’un procés de selecció i, per apuntar-s’hi, és necessari l’enviament del portfoli i el currículum a activitats@projectefragments.com. Termini d’inscripció obert fins el 28 de febrer. El dia 10 de març es confimarà la inscripció dels alumnes admesos.

El taller està dedicat a l’anàlisi dels projectes que aporten cadascun dels participants. En una sessió oberta al debat a la col•laboració dels companys, Cristóbal Hara ajudarà a cada participant a resoldre els problemes i els dubtes de tota mena que puguen tenir i s’analitzarà la possibilitat d’edicions i seqüències alternatives. Sempre es partirà dels interessos propis de l’autor.

Cada participant proposarà almenys un projecte per a l’anàlisi. És necessari presentar els projectes en format paper (còpies de treballa) d’una mida adient que en permeta l’anàlisi però també el treball d’aula.

©Cristóbal-Hara---Vegap.-N-1,-Prov.-de-Álava,-1995
©Cristóbal-Hara---Vegap.-Atienza,-1993
©Cristóbal-Hara---Vegap.-Amil,-2005

Biografia:

1946. Naix a Madrid. Son pare pertany a una família espanyola pròspera establida durant generacions a Filipines. Sa mare, alemanya, mor als pocs mesos del seu naixement i son pare es casa per segona vegada amb una nord-americana.

1947-62. Infantesa a Filipines, Alemanya, Estats Units i Espanya.

1963-69. Estudia Dret i Direcció d’Empreses a Madrid, Hamburg i Munic.

1969. Decideix dedicar-se a la fotografia.

1972-80. Viu a Londres. Col•labora amb les agències John Hillelson, a la capital britànica, i Viva, a París. El seu treball s’exhibeix per primera vegada a l’exposició “Three Photografhers”, organitzada pel Victoria & Albert Museum, de Londres.

1980. Trasllada la seua residència a Espanya. Hi col•labora amb l’agència Cover, a Madrid.

Fins el 1985, Cristóbal Hara treballa exclusivament en blanc i negre i, des d’aleshores, exclusivament en color.
Les fotografies de Cristóbal Hara han sigut publicades en revistes com Camera (Suïssa), Creative Camera, DU, Aperture, Photovisión i European Photography, així com a les revistes d’El País, La Vanguardia i El Semanal.

La seua obra està present en institucions com l’Stedelijk Museum, d’Amsterdam,The Art Institute of Chicago, el Museu Reina Sofia, de Madrid, o el Victoria & Albert londinenc.

closeinline
Facebook Instagram Twitter