fb ig tw

Taller monogràfic

Parts-Procés-Publicació.

Ángel Álvarez. Ricardo Cases, Sonia Berger (Dalpine) y Daniel Rodríguez Camus (Estudios Durero)

Places: 15

Data: Dates per determinar Segons restriccions Covid

Horari: Divendres: 16.00 a 20.00 h. Dissabte i Diumenge: 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 20.00 h

Preu: Gratuït

Localització: Aula multiusos - MuVIM

Requisits: Mitjançant presentació de candidatures. Es publicaran les condicions de participació en el moment de l'obertura del termini d'inscripció.

Es tracta d’un taller intensiu en el qual abordarem la creació d’un llibre de fotografia partint d’un treball fotogràfic realitzat durant el taller. Recorrerem els diferents processos que cal seguir fins a arribar a la publicació final. Dos dies de taller en el qual la pràctica i el diàleg formaran part de l’aprenentatge del grup. El taller tindrà com a resultat una publicació impresa.

© Ricardo Cases. Sol
© Ricardo Cases. Sol
© Ricardo Cases. Sol (Dalpine)
© Ricardo Cases. Sol (Dalpine)
© Ángel Álvarez. Sol
© Ángel Álvarez. El blanco (diseño publicación)
Valencia, 30.03.2019.- Fragments. Taller con Ricardo Cases y Ángel Álvarez.

Biografia:

Ángel Álvarez

Diseñador gràfic i editor. Des de Tipode Office centra la seua activitat en la tipografia com a llenguatge aplicat a diferents camps, fonamentalment al disseny editorial. Algunes de les publicacions que ha dissenyat han sigut guardonades i seleccionades en l’àmbit nacional i internacional en certàmens com PhotoEspaña o el Prix Bob Calle. Ha sigut professor de tipografia en el Màster de Disseny i Il·lustració de la Facultat de Belles arts en la Universitat Politècnica de València. Al mateix temps ha posat en marxa projectes com Open Publishing Room on reflexionar sobre la pràctica editorial.

Ricardo Cases

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat del País Basc, Bilbao.
En 2006 entra a formar part del col•lectiu de fotografia Blank Paper. En l’any 2009 posa en marxa l’editorial Fiesta junt a la dissenyadora Natalia Troitiño.

Ha publicat els llibres Sol (Dalpine, 2017), El blanco (Dalpine, 2016), El porqué de las naranjas (Mack Books, 2014), Paloma al aire (Photovision-Schaden-Dewi Lewis, 2011), La caza del lobo congelado (Fiesta Ediciones-Cuadernos de la Kursala, Universitat de Cadis, 2009) i Belleza de barrio (Universitat d’Extremadura, 2008).
Des del 2007 desenvolupa la tasca de professor en l’Institut Europeu de Disseny, en EFTI i en CASA (proposta formativa desenvolupada amb el fotògraf Pablo Casino a casa nosta).
L’any 2017 rep el Premi de Cultura (fotografia) de la Comunitat de Madrid.

closeinline
Facebook Instagram Twitter