Project Description

REVISIÓ DE PORTAFOLIS

Edu Ponces i Roger Pérez Gironés revisaran el treball dels alumnes participants, oferint-los assessorament per a la seua edició.

La sessió es realitzarà en grup, afavorint el debat i la posada en comú d’idees i opinions dels participants.

Horari: 10:00 – 14:00

TALLER 1

Planificació i cerca de fons per a projectes de fotografia documental

A càrrec de: Edu Ponces
Horari: 16:00 – 18:00

TALLER 2

Campanyes de difusió per a projectes de fotografia documental: Exposicions, llibres i carrer

A càrrec de: Roger Pérez Gironès
Horari: 18:00 – 20:00

Lloc: Aula didàctica del MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat)

Data: 21.04.2018

Horari: tot el dia

Participació: places limitades

Inscripció: enviament de portfali i currículum a informacion.muvim@dival.es fins el 13 d’abril.

PARTICIPANTS

Edu Ponces
Edu Ponces
Naix a Barcelona el 1980. Va estudiar fotografia i fotoperiodisme en el Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC). Va iniciar la seua carrera professional a Amèrica Llatina on va ser cap de fotografia del mitjà de recerca El Faro (El Salvador), però també col·laborant amb altres mitjans internacionals com El País, El Mundo, CNN en Español, Miami Herald, Clarín, Proceso o Gatopardo, entre d’altres.

Ha dedicat gran part de la seua vida professional a aprofundir en dos temes: la migració i la violència social. Ha sigut guanyador i finalista en diversos premis internacionals com el World Understanding Award 2014 de Picutre of the Year International (POYi), Millor Llibre de Fotografia 2010 per Picture of the Year Llatinoamericà (POYLatam), el REVALA Premi Internacional, Premi de periodisme Gabriel García Márquez lliurat pel FNPI o el Premi Nacional de Periodisme i Drets Humans d’El Salvador, entre d’altres.

Imparteix classes de forma regular en el Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), l’Escola CFD de Barcelona i el Màster de Fotoperiodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És soci fundador de RUIDO Photo. 

Roger P. Gironés
Roger P. Gironés
Va estudiar disseny de producte en l’Escola EINA, disseny gràfic en l’Escola Massana i postgrau en direcció d’art en l’Escola BAU. Després de tres anys en diferents estudis de Barcelona es va posar a treballar com a freelance i RUIDO Photo es troba entre els seus clients des de l’inici de l’associació el 2008. Actualment és el responsable de disseny i comunicació d’exposicions de l’organització, encarregat de la formalització i finalització dels projectes fotogràfics. Cerca el millor format possible per als treballs en suports digitals, fotollibres i/o exposicions siga als centres d’art o al carrer.

Guanyador com a Millor Llibre de Fotografia per Picture of the Year Llatinoamericà (POY Latam) el 2010 i el 2012 per En el camí i Kuidado ke mosseguen respectivament.

Des del 2001 és el director creatiu i soci fundador del despatx d’arquitectura i disseny 8H Studio.