Project Description

TALLER 

Do it yourself storytelling

Taller intensiu per a fotògrafs, dissenyadors i narradors que desitgen aprendre a finançar i presentar projectes de fotografia de llarga durada. En aquest taller, Hornstra compartirà la seua visió sobre el finançament i comercialització usant The Sochi Project com a exemple d’un projecte fotogràfic autoeditat. Aquest taller tracta del que tot narrador i fotògraf desitja: llibertat. La llibertat crea oportunitats i les oportunitats generen futur.

En el transcurs de dos dies, descriurà com Internet i les tècniques d’impressió digital han obert una infinitat de possibilitats per al treball autoeditat. També s’abordarà com atraure el públic a un projecte, la col·laboració entre fotògrafs i escriptors, el crowdfunding (finançament col·lectiu) i el procés de periodisme lent. El principal objectiu d’aquest taller és ajudar els estudiants a aprofundir en la independència i convertir-se en fotògrafs i editors alliberats, disposats a començar a compartir les seues històries amb el món. 

Places limitades. La inscripció es realitzarà a través de l’enviament de portafolis i currículum a informacion.muvim@dival.es. Termini d’inscripció fins al 30 de març. El 6 d’abril es confirmarà la inscripció als alumnes admesos.

Lloc: Aula didàctica del MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat)

Dates: 14.04.2018 y 15.04.2018

Horari:

14.04 – tot el dia, de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

15.04 – tot el dia, de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00

Participació: places limitades

Inscripció: enviament de portafoli y currículum a informacion.muvim@dival.es fins el 30 de març; el 6 d’abril es confirmarà la inscripció a l’alumnat admès.

BIO

Nascut el 1975 als Països Baixos, és un fotògraf holandés de projectes documentals a llarg termini, realitzats tant en el seu entorn més proper com en tot el món. 

Ha publicat diversos llibres de treball en solitari, produït sèries documentals per a una gran varietat de revistes internacionals, i participat en nombroses exposicions individuals i grupals als Països Baixos i a l’estranger.

El 2009, Hornstra i el cineasta Arnold van Bruggen van iniciar The Sochi Project, que va culminar amb el llibre retrospectiu An Atles of War and Tourism al Caucas i una exposició que va recórrer Europa, Amèrica, l’Índia i Canadà. És el fundador i exdirector artístic de FOTODOK – Space for Documentary Photography. Quatre vegades a l’any dirigeix un popular programa en directe sobre llibres de fotos en la seua ciutat natal, Utrecht. És director del departament de fotografia de la Reial Acadèmia de les Arts de l’Haia.