Project Description

Un BookJockey és una creació en la qual es barregen llibres i publicacions de fotografia. És un format nou i experimental equivalent a la sessió d’un DJ però que canvia els talls de música per pàgines impreses. Construeix així una nova ‘història’, convidant al públic a sentir i gaudir-ne d’ella.

El format s’utilitza des de fa quasi tres anys en àmbits vinculats a la fotografia a través d’una pràctica oberta i canviant en la qual predomina una vessant lúdica i participativa. Per al cas de Fragments, es crearà una projecció única amb acompanyament sonor, d’una durada aproximada de 15 minuts.

El títol d’aquesta sessió serà “VALÈNCIA. PÀGINA. FOTO”. Es reuniran i combinaran publicacions de diferents àmbits (premsa, publicacions institucionals, llibres d’autor, guies de viatge, fanzins, catàlegs d’exposició…), èpoques i motivacions, totes elles amb la idea de València com a nexe, però generant un nou significat a partir d’una selecció i seqüència plena d’intenció..

Pablo Casino, autor i historiador de l’art, és el bookjockey convidat en aquesta sessió, que tindrà lloc en l’inigualable pati gòtic del Centre del Carme.

Localització: Pati gòtic del Centre del Carme.

Data: 18 de novembre.

Horari: a les 20 h.

Participació: oberta a tots els públics, fins a completar l’aforament.