Project Description

És fotoperiodista freelance a València. Després de completar el Cicle Formatiu Superior de Fotografia en l’Escola Superior d’Art i Disseny de València (EASD), va realitzar workshops amb fotògrafs de la prestigiosa agència Magnum. Va cursar el postgrau de la Universitat de València que li va atorgar el Diploma d’Especialització Professional Universitari en Fotografia Digital i Tractament de la Imatge. Va ser becada per Metges del Món en el 2007 per a formar-se en Fotografia Humanitària a la Casa Encendida de Madrid.

Actualment treballa per als periòdics Valencia Plaza i 20 Minutos, i per a les revistes El Temps i Plaza. Anteriorment, per a Público, Levante-EMV, El Boletín, MiniDiario i Diagonal, i les revistes Vice, València7, Eines, Stylelabmagazine, Ladinamo i Bostezo, entre d’altres.

Forma part del col·lectiu de dones fotoperiodistes “Dones Objectives”. Ha impartit tallers de fotografia en la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM) i en diferents escoles de fotografia valencianes. Ha col·laborat com a fotògrafa en projectes amb Amnistia Internacional, Metges del Món, Xarxa Europea contra la Pobresa, Per l’Horta, etc.

És gerent de Foto Agencia València, agència de fotografia que treballa amb les principals empreses i marques a València.