Project Description

CONFERÈNCIA

Editorial Dalpine: promoció i distribució del fotollibre. 

En els últims anys hem vist com es desenvolupava una nova tendència: el creixent interés pel llibre de fotografia i la proliferació tant de publicacions com de fòrums especialitzats, fires, tallers, etc. El llibre de fotografia està tenint un enorme impacte en la cultura visual contemporània.

El que s’ha posat de manifest és que el llibre de fotografia no interessa solament als bibliòfils, als acadèmics, als historiadors de l’art, sinó que el llibre de fotografia té ara un públic més ampli i que es desenvolupa també fora d’un univers editorial tradicional.
Sonia Berger farà un breu recorregut pel panorama de la producció i distribució de llibres de fotografia per a explicar els motius que la van portar a iniciar Dalpine, la trajectòria de l’editorial i principalment el treball que es fa per a promoure i distribuir. 

Lloc: Saló d’actes del MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat)

Data: 12.04.2018

Horari: 19:00

Participació: entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament.

BIO

És llicenciada en Traducció i Interpretació i màster en Edició i Publicació de Textos. Després d’haver treballat en diverses editorials i revistes, el 2010 funda amb José Manuel Suárez Dalpine editorial i llibreria en línia especialitzades en llibres de fotografia.

Des de Dalpine edita i publica llibres amb fotògrafs i desenvolupa projectes expositius. Actualment combina l’activitat de Dalpine amb treballs d’edició i traducció i forma part de La Troupe, col·lectiu de professionals del sector editorial i expositiu dedicat a projectes artístics.

Dalpine és una editorial que fomenta la col·laboració entre fotògrafs, artistes, dissenyadors i editors per a produir llibres d’edició limitada. Dalpine abasta diversos discursos fotogràfics, que presenten idees innovadores, radicals i compromeses.